Pool Grebbestad

Filips Gräv & Trädgårdsservice AB – pool Grebbestad

Filips Gräv & Trädgårdservice AB

Riktigt varmt välkommen till Filips Gräv & Trädgårdsservice AB. Vi erbjuder arbeten där en grävmaskin behövs och det gör att vi kan vara till nytta för riktigt många, oavsett vad det är för behov som finns. Till exempel är vi det perfekta valet för alla i Grebbestad som behöver hjälp med byggnation av pool. Vi vet hur vi på bästa vis ska lägga upp jobbet!

Om oss

Vårt mål är att erbjuda ett kvalitetsutbud av tjänster och service inom trädgård och gräv till förmånliga priser. Vi är ett litet mindre företag där du får en personlig och snabb service. Det är alltid dina behov och önskemål som är i centrum när du vänder dig till oss!

c

Små & stora uppdrag

Alla slags jobb utförs oavsett om det är ett litet arbete eller ett som är större och tar mer tid.

Alltid nöjda kunder

Vi arbetar alltid på ett sätt som är noggrant och vi tar noga reda på vad varje enskild kund har för behov. 100 procent nöjda kunder är A och O.

Vad vi erbjuder för tjänster

Vi är ett företag för alla i Strömstad som är intresserade av poolbyggnation. Dock erbjuder vi mycket mera vilket du kan se här nedanför.

Trädgårds- och markservice

Vi erbjuder många olika tjänster för din trädgård eller utemiljö. Gräsläggning, slyröjning, plattläggning, marksten eller kantsten, men kan även utföra snöröjning på vintern och mycket mera. Av oss kan du även få hjälp med trädgårdsrådgivning, från design till färdig produkt!

Grävarbeten

Alla slags arbeten där en grävmaskin behövs utför vi. Det kan handla om dräneringar, poolgrävning, fibergrävning, husgrunder, enskilt avlopp eller någonting annat.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

Filips Gräv & Trädgårdservice AB

ÅNNERÖD 2, 452 92 Strömstad

076-107 73 26

filipsgt@outlook.com

Pool Grebbestad

Filips Gräv & Trädgårdservice AB är företaget för dig som befinner dig i Grebbestad med omnejd och önskar få hjälp med bygget av en pool. Vi hjälper dig så du blir 100 procent nöjd!

Pool Grebbestad