Enskilt avlopp Strömstad

Filips Gräv & Trädgårdsservice AB – enskilt avlopp Strömstad

Filips Gräv & Trädgårdservice AB

Riktigt varmt välkommen till Filips Gräv & Trädgårdsservice AB. Vi erbjuder arbeten där en grävmaskin behövs och det gör att vi kan vara till nytta för riktigt många, oavsett vad det är för behov som finns. Vi är med andra ord det perfekta valet av företag för alla i Strömstad som vill få hjälp med enskilt avlopp. Vi har erfarenhet och vet hur vi på bästa sätt ska göra jobbet utifrån konstens alla regler. Kontakta oss för en gratis offert redan i dag.

Om oss

Vårt mål är att erbjuda ett kvalitetsutbud av tjänster och service inom trädgård och gräv till förmånliga priser. Vi är ett litet mindre företag där du får en personlig och snabb service. Det är alltid dina behov och önskemål som är i centrum när du vänder dig till oss!

Enskilt avlopp Strömstad

Små & stora uppdrag

Alla slags jobb utförs oavsett om det är ett litet arbete eller ett som är större och tar mer tid.

Alltid nöjda kunder

Vi arbetar alltid på ett sätt som är noggrant och vi tar noga reda på vad varje enskild kund har för behov. 100 procent nöjda kunder är A och O.

Vad vi erbjuder för tjänster

Vi är det perfekta valet av företag för alla i Strömstad som behöver hjälp med enskilt avlopp. Men även många andra tjänster som du kan se här nedanför.

Trädgårds- och markservice

Vi erbjuder många olika tjänster för din trädgård eller utemiljö. Gräsläggning, slyröjning, plattläggning, marksten eller kantsten, men kan även utföra snöröjning på vintern och mycket mera. Av oss kan du även få hjälp med trädgårdsrådgivning, från design till färdig produkt!

Grävarbeten

Alla slags arbeten där en grävmaskin behövs utför vi. Det kan handla om dräneringar, poolgrävning, fibergrävning, husgrunder, enskilt avlopp eller någonting annat.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

Filips Gräv & Trädgårdservice AB

ÅNNERÖD 2, 452 92 Strömstad

076-107 73 26

filipsgt@outlook.com

Enskilt avlopp Strömstad

Filips Gräv & Trädgårdservice AB är företaget för dig som befinner dig i Strömstad med omnejd och önskar få hjälp med enskilt avlopp eller andra arbeten där en grävmaskin krävs.